1896

Η ΑΡΧΗ

Η απαρχή της οικογενειακής παράδοσης με τη μοναδική συνταγή ούζου με χιώτικο γλυκάνισο.

1900

Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ

Ο Γιάννης Στουπάκης παίρνει την πρώτη επίσημη άδεια απόσταξης από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στο χωριό Δαφνώνα, Χίος.

1960

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ

Ο Αλέξανδρος Στουπάκης συνεχίζει την ποτοποιία, αντιπροσωπεύοντας τη δεύτερη γενιά.

1990

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Η τρίτη γενιά (ο εγγονός του ιδρυτή, Γιάννης) αναλαμβάνει, επαναφέρει και κατοχυρώνει το brand «Καζανιστό»

2008

Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Η ποτοποιία μετονομάζεται σε «Ποτοποιία Χίου Στουπάκη Α.Ε.». Οι εγκαταστάσεις εκσυγχρονίζονται, με σεβασμό στην παραδοσιακή απόσταξη.