Η ποικιλία Μοσχάτο Αβούργου ή κατά πολλούς Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου, είναι ένα κόκκινο σταφύλι με εκρηκτικά αρώματα. Το τσίπουρο ”Μαύρο Ρόδο” προέρχεται αποκλειστικά από την συγκεκριμένη ποικιλία και αποστάζεται σε μικρά καζάνια στην καρδία του Τυρνάβου.

Το χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου ”ρόδου”αποκαλύπτει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας, ενώ οι νύξεις σταφίδας και ξηρού σύκου μας συνδέουν με την μακρόχρονη παράδοση του αυθεντικού τσίπουρου. Απολαύστε το δροσερό με παραδοσιακούς μεζέδες και αφήστε τα αρώματα του να σας ταξιδέψουν.

Στην υγεία σας.

Distilled with care.

enjoyed with passion

Το Τσίπουρο Μαύρο Ρόδο Στουπάκη παράγεται με παραδοσιακή τέχνη σε μικρά χάλκινα καζάνια, σύμφωνα με τη μέθοδο που εφαρμόζει η οικογένεια Στουπάκη.

thermometer

Distillation
Degree

50ml 200ml 700ml
40° checkmark checkmark checkmark

Perfect Matches

Το Τσίπουρο Μαύρο Ρόδο Στουπάκη ταιριάζει ιδανικά με ελληνικές μεζέδες, όπως τυριά, ελιές, ξηρούς καρπούς και θαλασσινά.

Οι αρωματικές νότες τριαντάφυλλου και η ελαφρά γλυκόξινη γεύση του Μαύρου Μοσχάτου απογειώνουν κάθε γεύμα, προσφέροντας μια αυθεντική ελληνική εμπειρία.